Followers

Sunday, June 3, 2012

Budite svoji anđeli - Mihael kanaliziran kroz Rona Heada, 26_05_2012


Drago nam je u ovo jutro razgovarati s vama o temi ljubaznosti. Svaka duša koja je privučena ovim porukama je prilično upoznata s ljubaznošću te je može izražavati. Trebali su vam mnogi životi da biste to naučili. Živjeli ste kroz iskustva velike boli nanešene od ruke drugih. Morali ste sami sebe naučiti teškim iskustvima kao posljedicu zanemarivanja osjećaja drugih.

Mnogo, mnogo puta ste revidirali životna iskustva i iskusili svoje vlastite akcije i riječi s gledišta svih uključenih. Bolno ste oblikovali zavjet da ćete uvijek uzimati u obzir osjećaje onih oko vas. Sada ste došli da biste postigli ono što još nitko prije nije probao. Da biste to postigli, bit će potreban udružen rad svih duša oko vas.

Nije važno za vas da ih podučavate. Nije važno da ih vodite. Važno je da im pokažete njihovu vrijednost u vašim očima da oni sami mogli spoznati svoju vlastitu vrijednost u svojim. Ono što su skrili od sebe samih, otkrijte i pokažite im. Budite ljubazni iznad svega. Naučite osjećati efekt vaših riječi i djela prije nego ih izgubite. Naučite podržavati, pohvaljivati, hrabriti i tješiti. Da li su vam potrebni primjeri koje ćete slijediti? Pročitajte ponovo nebrojene poruke iz drugih dimenzija i svjetova koje dnevno primate. Budite svoji anđeli, ukoliko vam je tako jasnije.

Da li ste iscjeljitelj? Budite ljubazni. Da li ste učitelj? Budite ljubazni. Njegovatelj? Budite ljubazni. Ne postoji put života koji ne nudi mogućnost da se iskaže ljubaznost drugom biću. Posudili bismo jedan iz vaših škola isjceljenja. Samo danas, budite ljubazni. Jedan od vaših najvećih živućih učitelja je rekao: ”Moja religija je ljubaznost.”

Za one naklonjene, molimo vas da se duboko zagledate i pronađete odgovor na ovo pitanje: ”Koja je boja ljubaznosti?” Jednostavno se dugo i duboko zagledajte i mi vam obećavamo da će to promijeniti vas i svijet u kojem živite. Mi vidimo i da uskoro dolazi vrijeme kada će ljubaznost i dijeljenje postati veoma nužni svima vama. Združite ruke u ovom razdoblju i zakoračite u vaš novi svijet radosti i prijateljstva.

Nek’ vas prate mir i ljubav do sutra kada ćemo opet razgovarati.Kanalizirao: Ron Head

Izvor: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN