Followers

Thursday, June 14, 2012

Svjetska meditacija za vrijeme solsticija
Čuda pred lipanj 2012. u podne (12:00 sati) u svakoj vremenskoj zoni! 

NEMA VIŠE ODLAGANJA!!! 

SADA JE VRIJEME!!! 

Vratimo Svjetlo u Vatikan 

Dolazak Nove Zemlje U vrijeme dolaska Uzvišenih Energija iz Srca Jednoga tijekom ljetnog solsticija i specifičnih astroloških događaja; 

~~~ ‘Aspekti Saturna i Jupitera i peterokrake zvijezde koja se formira taj dan, što sugerira da će se nešto dogoditi stvarnim Moćima koje su djelovale. Uran donosi nove stvari. Neptun je taj, bog Duha, koji vlada.’ ~~~

“Funfactory, Happily Laughing into 5D” (op. prev. “Tvornica zabave, sretno odsmijavanje u 5D”) ekipa organizira globalnu meditaciju. 

Započet ćemo našu meditaciju tako što ćemo nekoliko puta duboko udahnuti i centrirati se u Srcima. Jednom kad smo u stanju Ljubavi i Mira, započet ćemo s našom vizualizacijom. 

Zamislite sebe i sve svoje voljene kako ste iznenađeni vijestima o odsrupanju pape s pozicije, sebe i svoju obitelj kao i sve ljude koje znate kako gledate na vašim televizorima i čitate u vašim novinama kako papa govori sa svog balkona da upravo sada odstupa s dužnosti.

Vi ste zapanjeni i slušate u nevjerici…, no znate da tako dobre vijesti niste vidjeli godinama. 

Vaše srce počinje uzbuđeno kucati i preplavljuje vas radost… Čujete kako papa govori: “… Otvorit ćemo arhive Vatikana tako da sva istina može biti dostupna vašoj prosudbi. 

Toliko smo uzimali od SVIH vas. SADA je VAŠ RED! BUDITE SVI BLAGOSLOVLJENI.” Osjećate olakšanje i radost. 

Smijete se, plješćete rukama i ne znate kako biste izrazili silnu radost! Zatim vizualizirajte kako ćete razložiti svojoj obitelji i prijateljima ono što već znate, a oni ne znaju. 

Vizualizirajte svu zlostavljanu djecu kako bivaju oslobođena i, jednom kad počinju shvaćati da je s njihovim patnjama gotovo, oni se polako počinju smiješiti, neki čak i plaču od radosti… te naposlijetku vizualizirajte njihova blistava lica kako vam govore koliko su sretni što su napokon slobodni. 

Gledajte ih kako (na svaki način) bivaju iscjeljivani i to gotovo trenutno, a vi znate da im je to omogućilo njihovo unutarnje znanje i razumijevanje kao i visoke energije koje neprestano pristižu. 

Vizualizirajte kako svi: zvjezdano sjeme/svjetloradnici/svjetločuvari, upravo svi istupaju sa vojim Istinama i nadahnjuju ljude koji su veoma šokirani vijestima koje ulaze u njihove živote budući da su mediji napokon slobodni da pišu i šire istinu. Više nisu ograničeni niti kontrolirani. Vizualizirajte reportere kako napuštaju svoje prijašnje uloge, slobodne da prenesu ljudima Istinu.
Podržani medijima zvjezdano sjemenje/svjetloradnici/svjetločuvari mogu dotaknuti čak i najšokiranije i najljuće ljude te im pomoći da nadiđu osvetu te da shvate kako ona NIJE način da se gradi NOVI SVIJET budući da se tako odražava ponašanje Mračnih.

Vizualizirajte kako sve dolazi na svoje mjesto i kako ono što ste govorili ljudima dolazi i prolazi. 

Vlade padaju, konačno se događaju uhićenja… NESARA je proglašena od strane Josefa R. ili bilo koga za koga mislite da će to priopćiti. Sada vam ljudi dolaze po još više Istine jer im postalo sasvim jasno da vi imate najviše odgovora za kojima tragaju. 

U početku vidite njihovu nevjericu, no onda im poruka počinje sjedati. Nema više stresa zbog novca ili dugova. Sve preuzima radost, smijeh i suze radosnice, a slavlja se događaju posvuda.

 Od sada vizualizirajte ono što biste VI željeli da se ostvari na najmirniji i najradosniji način. Osigurajte da negativnost nipošto NE bude dio vaših vizualizacija. 

Zapamtite: “Vi ste Stvoritelj vaše vlastite realnosti!” Također, nemojte ništa vizualizirati kako se događa u bliskoj budućnosti…, vizualizirajte kao da se događa SADA, U SADAŠNJEM VREMENU! Sa svim svojim osjećajima kao dijelom vizualizacija! 

Bilješka: Ukoliko vam 12:00 sati nije zgodno vrijeme, možete odabrati bilo koje vrijeme dana. Jer, u Istini, vrijeme je iluzija pa ako usmjerite svoju pažnju na Kolektiv i dodate vašu meditaciju, to će savršeno djelovati… ”Jedinstvo svijesti”. 

Pomognite nam da se ova akcija proširi!

Proširite je internetom i pošaljite svima koje znate! 

Funfactory, Happily Laughing into 5D ekipa 


Back To Main Poruke Svjetla Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN