Followers

Monday, June 25, 2012

12.06.2012

Naša Želja Je Da Ustrajete Na Sadašnjem Putu – MihaelSusrećemo vas prvog dana nakon vašeg solsticija. Kao i uvijek, mnogi se pitaju oko čega se diglo toliko prašine, dok su drugi zadivljeni novim enegijama koje otkrivaju u sebi. Ušli ste u polje iznimno povišenih frekvencija ljubavi. Svi ste u tom polju, prijatelji moji. Neki mogu primjetiti razliku, neki je mogu osjetiti, neki opažaju nove boje, neki opažaju energije koje nisu prije primjećivali, a neki još ne primjećuju bilo kakvu promjenu. 


Nemojte se osuđivati jer ste tu gdje jeste. Upravo ste tamo gdje trebate biti u ovom trenutku. Ukoliko ste izabrali biti na putu uzašašća, nalazite se tamo gdje možete najviše koristititi sebi i svemu.Sada svud oko vas opažate krešendo događaja koji vode prema masivnoj promjeni u vašem vanjskom svijetu. Kako na nebu, tako i na zemlji, da? Kako iznutra, tako izvana. Ono čemu ćete svjedočiti je dokaz o masivnoj promjeni koja se dogodila i nastavlja se događati u srcima čovječanstva.Neke osobe koje prolaze te promjene bi vas zapanjile. One su dalekosežnije nego što sad možete shvatiti. Kako nastavljate unositi svoje namjere u ustrajnost, nastavite zamišljati i vizualizirati promjenu, to se ubrzava. 


Mi vidimo kako vas se sve više i više udružuje u tim naporima. Ne samo da se udružujete u danima poput onog kakav je vaš solsticij, već to sada činite svakodnevno.Nemojte biti iznenađeni ili poljuljani kada se učinci svega toga umnože i izliju na svjetlo dana. To je već počelo i nastavit će od sada rapidno rasti. Budite sigurni u svojim srcima da ono čemu ćete svjedočiti će biti točno ono što ne nužno da bi se postiglo ono što je potrebno. 


Vaši najdublji snovi postaju stvarnost i nadmašuju ono što sada smatrate mogućim. Stvari koje su vam sada stvarne, ali skrivene od vas, potaknut će takav napredak da će nekima biti teško održavati korak s njim. No uskoro, kao što znate, sve što će biti novo će postati uobičajeno.Održavajte svoju viziju i mirnu tranziciju u vaše nove živote i te mamutske promjene u vašem svijetu se mogu postići sa najmanje moguće neugodnosti.


Željeli bismo vam istaknuti da čak i sa stotinama zemljotresa dnevno, nije bilo velikih gubitaka života. Mogli ste primjetiti da neki od prvih tajfuna i hurikana nisu prouzročili štetu o kojoj se govorilo. Jednog dana ćete razumjeti vezu između stanja uma i vašeg okoliša. Novosti na jednoj strani vašeg svijeta. Lanjski snijeg, kao što običavate reći, na drugoj.Naša je želja da ustrajete na sadašnjem putu. Vjerujemo da običavate reći “Ustrajte ustrajavati”. 


Očarani smo onime što postižete. Zatražite pomoć ili utjehu kad god osjetite potrebu. Uvijek smo tu uz vas. Dobar vam dan.


Kanalizirao: Ronald HeadPrevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN