Followers

Wednesday, June 6, 2012

Uživajte u ovom danu u potpunosti - Mihael, 5_06_12



I tako, sve je na vama, dragi prijatelji. Nepogrešivo podizanje energija svjeta i ljubavi je počelo. Dodajmo, vaše najveće brige se počinju pokazivati neutemeljenima. Još uvijek je, u vašem svijetu, dovoljno straha i brige da bi se te katastrofe manifestirale. Ipak, oduševljeni smo vidjeti da vas ljubav i svjetlo održavaju da dnevno pobjeđujete strah, čak iako se broj vas ne čini dovoljnim.

Svjetlo je uvijek u porastu, dragi. I u broju ste većem, daleko većem nego što možete zamisliti. Vi ste dio univerzalnog domaćina bez broja. Dok se pridružujete meditacijama i vizualizacijama ovoga dana, osjetite moć koju ste prizvali. Osjetite nas kako vas nježno grlimo. Pogledajte sve što ste sanjali i za čime ste čeznuli tijekom tih mnogih tisuća vaših godina kako promiče ispred oka vašeg uma. Pogledajte kako se otapa sav otpor dok ga božanska ljubav nadomješta u cijelom vašem sunčanom sustavu; jer vi ste omogućili dalekosežne promjene koje teško da ste mogli pojmiti, moji prijatelji.

Kada se promijenite, vi mijenjate vaš svijet, a kada mijenjate vaš svijet, vi mijenjate univerzum. Ovo uzašašće, kako ga nazivate, proteže se mnogo dalje od vaše sposobnosti shvaćanja, barem što se tiče intelekta. Uskoro će vidjeti stvari umom koji neće imati takve restrikcije. U vezi s tim, sada bismo vam željeli ponuditi savjet, ukoliko smijemo. Vidimo ta toliko vas sanja o onome što će postati i to je prekrasna stvar. Doista to podržavamo. Ali, željeli bismo istaknuti da ste, u svojoj pravoj biti, već doista prekrasna bića. Postizanje tih stvari nije nešto oko čega se trebate truditi. Vi ste sada takvi kakvi jeste jer je to nužno za ono što ste došli postići. Kažemo vam da, ukoliko se samo prepustite toku onoga u što se razvijate, doći će samo lako i bezbolno u božanski savršenom trenutku. Zanimanje za ono što se događa vama i oko vas je, pak, zabavno. Zar ne? To je ono što vam iznimno preporučamo.

Ljubite se međusobno i uživajte, neka sve teče iz vas svima koje susrećete. Ukoliko udarite nožni palac, brzo se vratite u centar i zatražite našu pomoć ukoliko vam je potrebna. Rekli smo vam da kročimo uz vas. Zapravo, uvijek smo u vama čekajući vaš poziv. Potičemo vas da danas razmislite i o početku velikog i konstantnog porasta bezuvjetne ljubavi na vaš svijet. To je događaj, zasigurno, no neće završiti kada napustite meditaciju. Trahat će i nenprestano će jačati kroz slijedeće mjesece. Željeli bismo da izrazite namjeru da nastavite povećavati vaše sposobnosti upijanja i korištenja tih frekvencija i te moći u transformiranju sebe samih i svega i svih oko vas. Na taj način, glatka i mirna promjena koja se čini teško mogućom, sama će se očitovati.

Oni koji ne znaju za ili odbijaju povjerovati u ono što se događa, teško da će moći razumjeti. Vi, pak, sada počinjete osjećati da se promjene događaju vama samima što vam pomaže. Iste promjene se događaju mnogima, mnogima koji spavaju. Oni to još ne razumiju, kao što biste rekli. Kada postanu toliko zbunjeni da vas počnu propitkivati, molim vas, utješite ih i pustite ih da uče sebi svojstvenom brzinom. Iznenadit će as.

Uživajte u potpunosti u ovom danu, dragi moji prijatelji. Sutra ćemo opet razgovarati.

kanal: Ronald Head.

izvor:
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

 

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN