Followers

Wednesday, June 20, 2012

19.06.2012


Stojte uspravno u svome svjetlu – Mihael


Dobro jutro. Danas ćemo početi tako što ću vam objasniti što se jučer dogodilo.


Bili ste u pravu kad ste razmišljali da su energije oko vas kaotične. Počele su se smirivati i vi donekle integrirate promjene u vaše polje.


Znamo da vas je to zabrinulo, no mi vam savjetujemo jer će još mnogo toga stići. Savjetujemo vam da budete spremni. 


Nemojte očekivati da od nas primate stranice informacija svakoga dana. Od sada, neke poruke će biti kratke, a za neke će trebati više od jednog dana da se završe.I više nego dovoljno informacija ti je dostupno da bi se stranica održala aktivnom i informativnom. 


Objavljuj poruke drugih i ne osjećaj se primoranim producirati nešto svakoga jutra. Mnogo toga će se promijeniti u vašem svijetu i tvoj život nije izuzetak. 


Možda će ti trebati nešto više vremena da obradiš ono što će se uskoro oko tebe događajati, no uvjeravamo te, da kada nas potražiš, bit ćemo tu za tebe. 


Kao i svi koji prate ove poruke, a i druge koje se objavljuju, razumijete da se kritični trenutak brzo približava. 


Oni od nas koji nisu fizički prisutni na vašem svijetu sada neprestano potiču one koji jesu da krenu sa slijedećim ključnim koracima. 


eć vam neko vrijeme govorimo da će vaše akcije odrediti trenutak za akciju, a mnogi među vama su lamentirali o nedostatku djelovanja s naše strane. 


Mi nismo ovjde da bismo vaš svijet prisilili na promjenu. No vrijeme akcije za čvrst i nepogrešiv početak je na vama. 


Ukoliko će tako biti nužno, događaji će sada određivati koje će akcije trebati poduzeti. Najbolje je, ipak, da budu inicirani bez takve nužnosti. 


Trenutno se događaju događaji svakoga dana, a koji ukazuju na promjene koje smo vam obećali. 


Doista počinju eskalirati. O nekima se izvještava na vašoj televiziji i u vašim novinama. Značenje tih stvari se objavljuje prilično drugačije nego što ih se prikazuje na vašim alternativnim stranicama. 


Bit će potrebno vremena da se to promijeni. Nekima će sinuti da su ti događaji povezani. 


Kada postane očito da su veze osobe uključene u događaje, tada će mačka doista biti puštena iz vreće.


Ono što vam svima uzrokuje toliko zbunjenosti, ipak, jest velika promjena u vaši poljima uzrokovana galaktičkim pravnanjem koje je postignuto i ravnodnevnica koja se približava. 


Savjetujemo vam da provedete što više vremena možete integrirajući energije i dovodeći se u centar. 


Ta vrsta brzih promjena još nije dosegla maksimum. Možda biste željeli namjerno apsorbirati i integrirati to što je novo tijekom vašeg dana. 


Udahnite s namjerom uvođenje svjetla u svaku stanicu vašeg bića. Naravno, sjediti u tihoj meditaciji je prekrasno. 


No, nemaju svi među vama tako organizirano vrijeme da si mogu priuštiti sate relaksacije tijekom svojih dana. 


Uvijek činite ono što možete i činite to s namjerom koliko god ste u mogućnosti. No, do sada znate nužnost otpuštnja “morati“ i “trebati“ jer su povezani s krivnjom i sramotom iz vaših života. Nema više potrebe da se oštro osuđujete kao niti da osuđujete druge. 


Danas smo progovorili o niz stvari. Neke su bile namjenjene vama, a neke drugima. Kao i uvijek, uzmite ono što vam treba i ostalo pustite da prođe kraj vas. To vam može i ne mora biti od važnosti nešto kasnije. 


Svakog od vas držimo u našim srcima i čekamo spremni da vas podržimo na svaki način. Stojte uspravno u svome svjetlu i budite spremni živjeti svoju životnu svrhu. 


Među vama ima onih koji su ovdje da bi vodili zemlje. Riječ koju jedan među vama kaže da bi promijenio život drugome može imati veći značaj. Sada budite svoji. Ništa više se ne traži od vas. Dobar vam dan. 

Kanalizirao: Ronald Head


Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN