Followers

Sunday, June 10, 2012

8.6.12



Trčali ste i skakali, vrištali i smijali se. Sjećate se? - Mihael

Ovoga jutra bismo željeli govoriti o problemu nesloge unutar naše drage i s ljubavlju stvorene zajednice. Ukoliko postoji bilo kakva primisao koja stvar ili održava odvojenost među vama, molim vas da znate da ona može potjecati samo iz izvora niske frekvencije. Čak iako ste uvjereni u ispravnost svog suda, molim vas da uvidite da je to sud i kao takav ne potječe sa izvora bezuvjetne ljubavi. Nećemo se dalje upuštati u tu temu jer to nema nikakve svrhe.

Jučer smo govorili o nemogućnosti da vi predvidite budućnost. Da li ste se tada zabavili? Hajdemo se jutros još malo igrati, može? Mi tvrdimo, zapravo, da vi možete s velikom preciznošću predvidjeti budućnosti svake vrste. U stvari, svaka budućnost koju ste ikada vizualizirali će se odigrati do najmanjih sitnica u nekakvom vremenu/prostoru. Takvi ste vi moćni tvorci.

To je ono što vi nazivate potencijalima. Potencijalnost je veoma stvarna. Ono što vam je nemoguće predvidjeti je kojeg ćete oddvojka bezbrojnih puteva svake ceste odabrati biti svjesni. Dakle, zar to nije zabavno? Vaša svijest će uskoro narasti do točke poimanja daleko većeg no što je trenutno. To je jedan od načina definiranja multi-dimenzionalnosti. Postat ćete svejsni mnogih mogućih rezultata vaših odlluka. Vi ćete, uslijed toga, živjeti u više nego jednom vremenu i više nego jednom prostoru vaše svijesti, u vašem sad.

Oh, pred vama su neka prekrasna iskustva, dragi. Naša svrha nije zbudniti vas, već pripremiti vas. Vi nećete poludjeti. I bit će potrebno kratko vremena da se priviknete na ovakav način postojanja. No, za to neće trebati tako strašno dugo ukoliko shvatite da je to, naposlijetku, vaš normalan način postojanja kada niste u ovoj dimenziji.

Kako ćete početi imati iskustva koja se donekle razlikuju od onih na koje ste navikli, pokuštajte u njima pronaći radost i zabavu. Budite kao kad ste bili dijete koje je istraživalo ovaj svijet u koji ste tek stigli. Trčali ste i skakali, vrištali i smijali se. Sjećate se? Pljeskali ste rukama i temeljito uživali u svakoj novoj stvari koju ste vidjeli, okusili, čuli ili osjetili. Vratite se sada tome jer ulazite u ovaj život po prvi puta… ponovo.

Ukoliko bilo što zabrinjavajuće uđe u vaš život, sjetite se, mi smo odmah uz vas. Zatražite našu pomoć i vodstvo i ono će trenutačno biti vaše. Mi uživamo u istraživanju ovih tema u vašem društvu, a nadamo se da uživate i vi.

Budite u miru i pogledajte vaš dan novim očima. Sutra ćemo opet razgovarati. Dobar dan.

kanal: Ronald Head



Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

stock photo : Croatian flag butterfly flying, isolated on white background

Ron Head - Mihael - CROATIAN