Followers

Wednesday, June 20, 2012

20.06.2012


Sve će biti kako je obećano - Mihael 


Danas ćemo govoriti o poplavi svjetla i ljubavi koja pristiže u ovo vrijeme novog mjeseca i solsticija. Pružen vam je mali predah da integrirate i asimilirate prijašnje promjene u vašim energetskim poljima. Bit će ih još, no očekujte da se sveukupno podizanje frekvencija brzo odvija od ove točke nadalje. 


Osobno ćete željeti što je više moguće u pružiti priliku da poplavite vaše fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno jastvo sa koliko god svjetla možete primiti puštajući da teče iz vas kome god i čemu god je potrebno. Vaša namjera bi trebala biti samo u tom smjeru. Ukoliko određena potreba uđe u vašu svijest, naravno, možete usmjeriti svjetlo i bezuvjetnu ljubav Stvoritelja toj osobi ili situaciji. Mi samo kažemo da svjetlo koje protiče kroz vas u vaš svijet neće biti namijenjeno ničemu osim najvišem dobru sviju i svega. Ukoliko možete pronaći grupu za vizualizaciju kojoj se možete pridružiti, vaš doprinos će biti mnogostruko uvećan. Sve je više i više takvih organiziranja svakoga dana. Prilično je vjerovatno da smo i mi u tome imali prste. I da, zadirkujemo vas. 


Primjetit ćete, od sada nadalje, porast osjećaja sreće, više razloga za smijeh i jače osjećaje ljubavi kako ispunjavaju vaše trenutke. Počet ćete primjećivati te promjene u načinu na koji će drugi reagirati na vašu prisutnost. Ispijajte sve više svjetla svakoga dana i to će se proporcialno povećati. Uskoro će mnogi od vas početi uviđati svjetlo koje uzrokuje te promjene. No, iako drugi još neće biti svjesni što vide, njihova energetska tijela će reagirati. 


Često ste čuli: “Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.” Dragi, to ste vi sada. I promjene koje dopuštate u sebi, šire se kroz svijest oko vas. Vi još ne uviđate do kakve ste velike prekretnice danas stigli, no uskoro će postati očito da se nešto doista promijenilo. 


Oni koji su isključeni i raspravljaju o pomanjkanju djelovanja, ili će si uskoro dozvoliti početi primjećivati ili će čekati daljnje dokaze. To je nešto čime se vi ne morate opterećivati. Neka vaš fokus bude kupanje vašeg svijeta u svjetlu i ljubavi Stvoritelja i sve će se ostvariti kako je obećano. Ponirite svakoga dana u sebe i imate ćete sve dokaze koji su vama osobno potrebni da bi vam se potvrdile promjene u vama. Izrazite svoju zahvalnost za to i obećavamo vam da će vam se nastaviti umnožavati. 


Među vama ima onih koji prolaze neku vrstu krize iscjeljenja dok duboko zakopana iskustva i uvjerenja dolaze na površinu da bi bila otpuštena tijekom ovog razdoblja. Ukoliko niste jedan od ovih, mogli biste željeti izraziti namjeru da podijelite iscjeljujuću ljubav i svjetlo sa rastućom i veličanstvenom zajednicom svjetla koje ste dio. 


Ukoliko vam svi ovi savjeti djeluju zbunjujuće, dopustite da pojednostavimo. Doista ne postoji način da zloupotrebite ljubav i svjetlo. 


Za danas smo gotovi. 

Kanalizirao: Ronald HeadPrevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN