Followers

Tuesday, June 5, 2012

Budite jedan um, jedno srce, jedan san - Mihael, 4:06:12


Ovoga jutra započet ćemo isticanjem promjene koja se pojavila u svim pouzdanim kanaliziranjima u ovom vremnu, nešto što se promijenilo iz mogućnosti u vjerovatnost, nešto za što i sami možete preuzeti veliki dio zasluga.

Sve do sada smo vam govorili da iznova i iznova vizualizirate i fokusirate se na glatku i miroljubivu tranziciju iz starog u novi svijet. Postojala je, i nastavlja postojati, velika količina negativne energije koja se zrači u vašu okolinu od strane onih koji vas namjeravaju zadržati u ropstu i onih koji ne znaju bolje nego vjerovati im.

Kada promotrimo sadašnju količinu svjetla na vašoj planeti, neprestano se povećava uslijed vaših koncentriranih i združenih napora i te promjene se moraju sada dogoditi, iako oštre i mnumentalne, bit će ostvarene bez nepotrebnog uništavanja i gubitka života. Potičemo vas, dakle, da ustrajete na putu kojim ste do sada išli i ojačate veze između vas, obuhvaćajući svoju cijelu obitelj svjetla i vašu planetu vašim ljubavlju i miroljubivim namjerama.

Vi volite svoje čarobnjake ovog vremena. Kažemo vam da vaši Harry Potteri, Gandalfi i Merlini nikada nisu činili takva čuda kakvo vi upravo sada činite. Tijekom nekoliko sljedećih tjedana prilika da se unese bezuvjetna ljubav i svjetlo na vaš svijet u neprestano rastućem obilju pojavit će se kao nikada prije. Činite tako i vaši razlozi za strah od budućnosti će nestati u jedva pamtljivu povijest. Držite čvrsto tu ljubav, mir, radost i nadu u svojim srcima i dopustite da se prelije u svaki kutak i pukotinu te preplavi cijelu planetu. Takva magija je vaša najveća snaga, dragi.

Budite jedan um, jedno srce i jedan san. Podržite jedni druge i ne dozvolite da vas bilo kakva riječ ili prikaz skrenu s vašeg puta. Slijedeća dva dana nude novu mogućnost za održavanje masovnih meditacija i vizualizacija da bi se još jednom podigle frekvencije vašeg svijeta. Već ste ih počeli organizirati. Podržat ćemo vas u svakom vašem naporu. Primjetit ćete i vašu sposobnost da sve više i više osjećate i koristite te ulazne energije u dobre svrhe. Upijajte ih svakom stanicom svog tijela i pozdravite promjene koje će vam donijeti. Vi postajete čudesna bića. Uživajte u novima sebi. Iz naše perspektive, vi ste prilično očaravajući.

Sutra će biti još jedan fantastičan dan, dragi prijatelji. Tada ćemo vam ponovo govoriti.


Kanalizirao:Ronald Head

Izvor: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Prevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN