Followers

Wednesday, June 20, 2012

16.06.2012


Naši snovi i vaši uskoro će roditi plodom - Mihael


Ovog ćemo jutra razgovarati s vama o mogućnostima koje se toliko trudite manifestirati. Izjednačili ste sposobnost da vidite i čujete svojim duhovnim okom kao i druge stvari poput pomicanja predmeta ili lucidnog sanjanja, s vašim duhovnim napretkom. 


Istina je da oni koji su malo napredniji na svome putu posjeduju te sposobnosti. Istina je i da vam namjera i praksa mogu omogućiti da steknete mnoge od njih. Ništa nije pogrešno u vezi tih napora. Dopustite da isteknemo, ipak, da u ovo vrijeme postoje korisnije stvari na koje možete usmjeriti svoju pažnju. Rasčišćavanje žalosti i strahova prošlosti bi bila jedna od njih. Učenje bezuvjetne ljubavi za sve oko vas bila bi druga. Jednostavno namjeravajući iz trenutka u trenutak da sami uzađete kao i vaš svijet, bila bi jedna od najkorisnijih. Jer, ukoliko biste na njih usmjerili svoje umove, sve drugo bi se posložilo kao posljedica tih događanja. Bez da ste ikada o njima razmišljali, shvatili biste da imate iskustvo tih stvari onda kad su vam potrebne. Možda na težnju prema njima sada možete smatrati zapravo kao odvraćanje od vašeg najvećeg i najvažnijeg iskorištavanja vašeg vremena. Sada ste toliko blizu vašem kvantnom skoku u svijesti da vas uvjeravamo da će te stvari biti dio vašeg iskustva u vrlo skoroj budućnosti. Kada ih otkrijte, posve je razumljivo da ćete im se diviti i eksperimentirati s njima. One će biti posve prirodne pojave. Da li je bolje vidjeti bezuvjetnu ljubav Stvoritelja kako se preljeva na one koji su se molili ili opažati eterične boje? Mi samo pokušavamo istaknuti ono što bi moglo biti najbolji način za korištenje vašeg vremena i truda, dragi prijatelji. 


Neki od vas bi, ipak, mogli otrkiti nove osjete i sposobnosti. U tim sllučajevima, dane su vam nove ili vraćene stare sposobnosti da bi ih koristili za vaše najviše i najbolje potrebe. Tako i, naravno, ne bi bilo neprilično otkriti samima sebi kako ih najbolje možete iskoristiti ili do koje mjere ih možete razviti. S užitkom vam možemo reći da za sada vjerovatno ne možete niti zamisliti kamo vas sve mogu odvesti. 


Primjetit ćete da ne razvijaju svi iste sposobnosti u istom opsegu. Zar to nije uvijek, uvijek način na koji se stvari najbolje razviju za korist svima? Ptice pjevaju, antilope trče, ribe plivaju. Svaki cvijet je različit od svih drugih. Prihvatite ono što vam je dano i učinite najbolje što možete. To je ono što vas čini jedinstvenima među svima drugima. Vi ste savršeni. 


Naši snovi i vaši uskoro će roditi plodom, dragi. Posegnite za ljubavlju vašeg Stvoritelja i dopustite da se prođe kroz vas u sve što je od vašega svijeta. 


Neka mir, ljubav i svjetlost budu s vama dok sutra opet ne budemo razgovarali. 

Kanalizirao: Ronald HeadPrevela: Marijana Pontoni


We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

No comments:

Post a Comment

INVOC


Za titlove kliknite na kvadratić u desnom donjem uglu video okvira.

INVOKACIJA

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 –24:00h ZAGREB, CROATIA

http://24timezones.com/

Ron Head - Mihael - CROATIAN